logologo

Navigation
Your Most convenient partner
bg-img

Your most convenient partner

Conway is specialist in on-the-go consumptie. Wij ontzorgen onze klanten met een betrouwbare logistiek en een breed assortiment op maat van de consument onderweg.
Wij zijn expert in on-the-go consumptie

Convenience is onze passie

Conway is specialist in het on-the-go convenience kanaal. Met een breed assortiment, een sterk commercieel aanbod, een betrouwbare logistiek en een zorgzame service maken wij onze klanten en hun winkelpunten succesvol.

Onze klanten zijn onder andere supermarkten, tankstations, krantenwinkels, pretparken, bioscopen en quick service restaurants. Onze focus ligt op de behoeften van hen als ondernemers en van consumenten die onderweg zijn. We willen voor hen ‘Your most convenient partner’ zijn.

Dit is Conway
Het Conway team verwelkomt jou

Het Conway team verwelkomt jou

Wij zijn een bedrijf van mensen. Onze magazijnmedewerkers en chauffeurs, onze commerciële en administratieve medewerkers, ze vormen samen een hecht team. Elke dag gaan ze met volle energie en goesting aan de slag voor onze duizenden klanten. Ook al zijn we met 500, de sfeer bij Conway is familiaal en informeel. Onze kreet is “We doen het samen!”

Werken bij Conway