Temse - januari 2024 - Conway, de specialist in on-the-go consumptie, kondigt met trots een aanzienlijke uitbreiding van haar vers- en diepvriesmagazijn aan in Temse. Het bedrijf investeert op deze manier in haar eigen toekomst in het Foodservice segment én in de groei van haar klanten.
Dit nieuwe gebouw in Temse kadert in een groter strategisch plan van het bedrijf om haar aanbod op het vlak van vers- en diepvriesassortiment en foodservice diensten te versterken.
Eind 2023 werd in het bestaande magazijn de vers- en diepvriesruimte uitgebreid met een extra 1300 m². Begin 2024 is gestart met de nieuwbouw voor nog eens 3000 m² bijkomende vers-en diepvriescapaciteit en 14 extra laad-en loskades. Er wordt eveneens geïnvesteerd in automatisering, onder andere door een geautomatiseerde transportband voor rolcontainers.
Het nieuwe magazijn wordt verwacht in juli gebruiksklaar te zijn om vanaf de zomer de eerste klanten te kunnen aanleveren.
Deze uitbreiding en investering is strategisch erg belangrijk voor Conway. Het biedt de mogelijkheid om een breder vers- en diepvriesassortiment aan te bieden aan bestaande én nieuwe Foodservice klanten.
“Het doel van deze uitbreiding is het realiseren van logistieke topprestaties en een 100 procent focus op kwalitatieve service, want dat is wat onze klanten verwachten van ‘Your most convenient partner’, de strategische missie van Conway. We willen de best mogelijke partner zijn voor onze klanten, nu en in de toekomst,” vertelt Marc Lanneau, CEO van Conway België en Lekkerland Nederland. “De behoefte van de winkelier en consument binnen het on-the-go kanaal evolueert voortdurend. Door deze investering kunnen we onze klanten ondersteunen in hun groei en nieuwe klanten aantrekken.”
De symbolische eerste spadesteek hiervoor gebeurde door Marc Lanneau (CEO van Conway België en Lekkerland Nederland – derde van rechts), Koen Peeters (Director Operations – tweede van links) en het multidisciplinaire Conway projectteam.