Onze klant G&V heeft een fantastische nieuwe shop geopend in Antwerpen. Dit is niet enkel voor G&V een mijlpaal. Ook voor Conway is het een belangrijk moment. Wij zijn immers van bij het prille begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit nieuwe concept. We hebben G&V geadviseerd op heel wat vlakken. Vandaar dat we dus bijzonder trots zijn op deze nieuwe shop !
G&V heeft de iconische Esso-locatie aan de Vogelzanglaan in Antwerpen een nieuw leven gegeven na een grondige renovatie. Deze historische plek – van de hand van architect Léon Stynen - werd omgetoverd tot een Foodstation met 24/7 shop. Het wordt een unieke ontmoetingsplaats voor iedereen onderweg, met een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Het Foodstation is een trendy foodhall met 6 unieke foodconcepten met oa. pasta, burgers, bakery en sushi .
We zijn ontzettend trots op deze nieuwe G&V locatie, want alles wat er verkocht wordt in zowel de shop als het Foodstation komt van bij ons ! Voor de shop gaat het over alle dranken, zoetwaren, rookwaren & vapes, verse snacks, ijsjes, koffie, enzovoort. Voor alle concepten van het Foodstation (met uitzondering van het sushi-concept) voorzien we de ingrediënten van alle maaltijden en snacks, inclusief alle verpakkingsmateriaal. In totaal gaat het maar liefst over meer dan 1000 verschillende artikelen.
Dat wij alle goederen leveren is al heel straf. En dat is zelfs nog niet alles wat wij voor deze klant doen. Tijdens de hele voorbereidingsperiode zijn wij betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe shop. We hebben G&V en hun partner True Agency begeleid en geadviseerd bij het opmaken van de recepten van hun foodconcepten. We zijn op zoek gegaan naar de ingrediënten voor die recepten. We hebben de juiste fabrikanten gezocht, de producten getest, tastings georganiseerd en nog veel meer. Voor dit project hebben we onze rol van ‘Your most convenient partner’ absoluut waargemaakt en de klant een enorme meerwaarde geboden met onze kennis en advies.